איך להכין מסקלין

הצהרה:

 

מדריך זה ניתן למטרות הסברה וחינוך בלבד. 

אני לא מעודד אותך לעבור על החוק ולא נושא אחריות למעשיך.

פשוט הדרך הבטוחה ביותר לצרוך חומר היא להכין אותו בעצמך מכיוון שכאשר קונים חומר בשוק השחור אין לדעת את איכותו וטוהרו ולכן הדרך הבריאה ביותר היא להכין בעצמך ולכן מדריך זה מצמצם נזקים.



חומרים וציוד

עבור מנה אחת של מסקלין תצטרך:

 

סיר בישול שיכול להכיל 9 עד 10 ליטר

כף עץ

מטלית נקייה

מטר וחצי מסן פדרו קקטוס

התהליך:

 

שלב 1

יש לפרוס את הקקטוס לחלקים בצורת כוכב ואז לפרוס אותם לחתיכות קטנות יותר כך שיוכלו להתאים לבלנדר. 

יש לערבב את התערובת ביסודיות וכמעט שלא יהיו בה גושי קקטוס בתערובת ככל שככל שיש יותר גושים של קקטוס בתערובת, כך יהיה צורך להרתיח יותר את התערובת.






שלב 2

יש להכניס את נתחי הקקטוס לבלנדר ולשפוך בערך את אותה כמות מים. 

לאחר מכן יש לערבב את התערובת ולהכניס לסיר הבישול.



שלב 3

לאחר מכן מבשלים את תערובת הקקטוס והמים המעורבים לאט על אש נמוכה.

 

כאשר התערובת מתבשלת, עיסת הקקטוס נפרדת מהמים ומתיישבת על גבי הנוזל; זה ייראה כמו קצף ירוק דביק ועשוי לשפוך על החלק העליון של הסיר כשהוא מתחיל להתבשל לראשונה, כך שתצטרך לעקוב מקרוב אחר התערובת במשך חצי השעה הראשונה.

 

שלב 4

ככל שהתערובת ממשיכה להתבשל, אז הקצף צריך להתחיל להתערבב בנוזל, וכדאי להתחיל להיראות יותר כמו נוזל ולא קצף.

 

שלב 5

לאחר שהתערובת הפכה קצפתית וקציפה יותר, ניתן להגביר את החום מעט כך שהתערובת תתחיל להתבשל קלות. 

צריך להרתיח את התערובת למשך שעתיים עד ארבע שעות עד שיישאר בערך 1/5 מהתערובת בתחתית של הסיר.

 

אם נותרו יותר מ- 1/5 בסיר, ניתן להרתיח את התערובת למשך זמן רב יותר אך יש לערבב יותר שכן התערובת תתחיל לשבת בתחתית הסיר ואולי תתחיל להישרף.

 

שלב 6

לאחר מכן מניחים פיסת בד נקייה על חלקו העליון של הבלנדר משמש כפילטר.

 

 לאחר מכן יוצקים את התערובת מהסיר לבד לאט לאט טיפין. 

לאחר שנמזג כל התערובת לבד, ניתן לקשור אותה בחלקה העליון. 

לאחר מכן יהיה צורך להשעות אותו באוויר מעל הבלנדר בעזרת מיתר או פיסת בד אחרת, כך שניתן יהיה לנקז את המיץ מהעיסה.

 לאחר 15 דקות, ברגע שהתערובת התקררה מספיק, את הנוזל הנותר אפשר פשוט לסחוט ביד מהבד לבלנדר.

 

שלב 8

הנוזל צריך לשבת כדי שהוא יתקרר עוד יותר, לאחר שהתקרר, אפשר לשפוך אותו לכוס.

 

מינון, הופעה ומשך זמן

 

עוצמת הקקטוס שלך תלויה לחלוטין בגנטיקה, כך ששיבוטים שונים של קקטוסים יעניקו לך עוצמות שונות.



אך מומלץ להגיע למטר וחצי מסן פדרו.



צְרִיכָה

לנוזל יש טעם מריר למדי, אך ניתן לשתות מים בין כל לגימה. 

ניתן לצרוך את הנוזל גם לאורך פרק זמן של חצי שעה אם צריך.

 

זהירות

מסקלין יכול לגרום לא מעט לבחילה.

 

שמרו על עצמכם